lauantai 8. syyskuuta 2012

KuukinKatos nousee :)

Syyskuun ensimmäisen viikon aikana KuukinKatos on muuttanut muotoaan useasti, kun talkoolaiset ovat ahertaneet monena päivänä.

Keskiviikkona 5.9. hirsikehikko oli pystyssä




 
 
Perjantaina 7.9. oli näkyvillä tulevan katon kaltevuutta, sisällä on aika valoisaa eikä suojaa vielä löydy syyssateilta.
 

 
 
 
Onneksemme talkoolaisiksi on löytynyt mm Kuukanniemen petankinpelaajia, joista monet ovat eläkeiässä. Suuret kiitokset heille! Vanhempainyhdistyksestä Eero ja Veikko ovat hienosti sovitelleet omia menojaan, kun monelle muulle lapsiperheiden arjesta lähtö talkoisiin ei onnistu. Ilman pj Tuulin nopeutta, venymistä, joustoa ja monien asioiden samanaikaista hallintakykyä käytännön rakentaminen näin hankkeena olisi kyllä tosi, tosi takkuista!! Vanhempainyhdistyksen hallituksessa suunnittelemme tiiviisti porukalla hankkeen etenemistä - miten käytännön rakentaminen ja rahoitus järjestyy. Aiomme saada hankejulkaisun kohta jakeluun lemiläisille. Martti huolehtii tällä hetkellä  talkoiden pyörittämisestä käytännössä.
 
Yhteistyöllä KuukinKatos siis nousee - tekijöiden aikatauluja sovitellen sekä luontoa kuunnellen. Valon ja sateen määrä asettaa nyt omat reunaehtonsa rakentamisellekin.
 
 
 

1 kommentti:

  1. Tänne oli ilmestynyt kehuja :). No näinhän se on - kun kaikki ollaan enemmän tai vähemmän kiinni kaikessa muussakin, on yhteistyö ainut mahdollisuus saada rakennusta etenemään. Ja parhaiten se onnistuu kun voidaan lennosta sovitella tekemisiä aina kunkin aikatauluihin sopiviksi. Toki kellekään ei saisi taakka tulla liian raskaaksi, joten freesiä talkooväkeä aina tarvitaan... Mutta. Rakennushommat ei taida olla raksahommia ilman pieniä vastoinkäymisiä - vähällä ollaan onneksi niissä päästy. Vielä kiitokset täältäkin koko porukalle ja etenkin Raijalle, joka kyllä on tämän hankkeen sielu ja sydän :). Jaksellaan vielä vähän - katosta odotellaan jo käyttöön :).

    VastaaPoista