sunnuntai 16. syyskuuta 2012

HIENO SYYSPÄIVÄ KATOLLA

Tänään 16.9. oli todella hieno syyspäivä - ja oli mukava viettää sitä kivassa seurassa, katolla kiipeillen.
KuukinKatos on edennyt hyvää vauhtia, eilinen vesisade oli kyllä pieni hidaste, kun emme päässeetkään hommiin. Tänään sitten otimme vahingon takaisin ja teimme pitkän päivän.

Jos olisimme suunnitelmissamme päätyneet harjakattoon, tämä vaihe olisi paljon, paljon, paljon, paljon yksinkertaisempi ja nopeampi. Niin ei nyt sitten kuitenkaan ole ja siksi mennään ns. pidemmän kaavan kautta. Tuleepahan komeampi! Kuluneen viikon aikana on pienempi joukko useana päivänä tehnyt kattoristikoita ja tänään sitten saimme tehtyä katolle laudoituksen, aluskatteen kiinnityksenkin saimme jo vähän alulle. Saara kiipeili ketterästi siellä sun täällä, pienissä rakosissa ja korkealla, taitavasti tasapainoillen. Saaraa katsellessa piti välillä oikein pidätellä henkeä - ja samalla pidellä tiukemmin kiinni parruista. Kaikille riitti tekemistä - ja ahkeruudellamme taisimme yllättää hieman Marttiakin :)

Kuvat kertovat jälleen enemmän, missä mennään: 

11.9.
14.9.

Tänään sunnuntaina 16.9.:

Päivä oli pitkä. Aurinko paistoi meille kirkkaalta taivaalta. Kun laudoituksemme valmistui yhä ylemmäksi, aurinko laski yhä alemmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti