lauantai 29. syyskuuta 2012

KIITOS!

Takana on pitkä talkoopäivä katolla - kiitos kaikille mukana olleille! Monella olisi ollut kotonakin tekemistä poutasäällä, mutta sinne jäivät omat hommat ja nurmet kasvavat edelleen pitkinä. Ja kiitos perheille, jotka kestävät kotoa poissaolevat rakentajat - ja anteeksi tytöt, että ratsastus joutui odottamaan.
Onneksemme suunnitellulle viikonlopun talkoopäivälle sattui yksi syksyn harvinaisista poutapäivistä. Päivä oli pitkä - aloitimme yhdeksältä. Ensin oli vuorossa räystäpeltien kiinnitys, sitten saimme naputeltua palahuopaa kolmelle lappeelle. Joitakin useammin toistuneita lauseita tältä päivältä:
- Kestäähän tää varmasti?
- Ei kyllä tehdä liian priimaa!
- Au!!!! Au!!
- Se on riittävän hyvä!
- Pidäthän varmasti kiinni?
- Bitumia tänne! Nauloja tänne!
- Kyllä se kestää - rohkeasti vaan!
- Kyllä vakuutukset on voimassa!
- Pitäisikö tähän laittaa vielä lisää solmuja?
Osan lauseista joudun kyllä sensuroimaan :)

Talkoisiin löytyi monenlaista yllättävääkin apua ja iloa: naapurista lähtevä vieras kuskasi autollaan pitkät tikkaat kentälle, toinen naapuri lainasi pitkää ja kestävää köyttä meidän henkemme turvaksi ja ohikulkija palasi muikkujen kera - kiitos kaikille! 

Ja homma eteni vaihe vaiheelta:


 Kun lopetimme työt, oli jo tullut hämärää. Vaikka lamput syttyivätkin kentälle, päätimme lähteä kotiin ja jättää sen neljännen lappeen odottamaan. Huomenna sataa - jos ennusteisiin on uskomista - joten jää nähtäväksi, milloin jatkamme.
Syyskuu on lopuillaan - muuttolinnut lentävät taivaalla, ruska hehkuu ja illat pimenevät.  Nautitaan syksystä!
  Ps. Ai että mihin se "au"liittyi? no peukaloon...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti