keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Yhteinen projekti

Tällainen projekti vaati aina alullepanijan. KuukinKatos-hankkeen idean ja alkumatkan suurimpien ponnistelujen takana on ilman muuta Raija, joka nosti asian esille ja on itse tehnyt valmistelevaa työtä tunteja säästämättä. Vanhempainyhdistyksen hallitus päätti lähteä hankkeeseen mukaan muutaman tuumaustuokion ja asioiden selvityskierroksen jälkeen. Nyt meitä hankkeeseen tavalla tai toisella osallistuvia onkin jo mukana aika monta. Lisää tarvitaan. Parhaimmillaan tällaisesta hankkeesta voidaan saada ihan oikeaa vanhanajan kylähenkeä ja uuden ajan yhteisöllisyyttä kasvattava juttu, johon jokainen kyläläinen voi haluamallaan tavalla tuoda osaamistaan, ajatuksiaan ja työpanostaan mukaan.

Lopputulos on tärkeä, mutta yhdessä tekemällä matkastakin voi tulla huiman antoisa. Olisi siis todella kiva saada runsaslukuinen joukko tähän katoshankkeeseen mukaan. Laittakaa sana kiertämään ja vinkatkaa miten tykkäisitte olla mukana, niin keksitään kaikille mieleistä puuhaa.

Myös tätä blogia voi hyödyntää viestien ja ajatusten vaihtamisessa. Osoitetta voi ja kannattaa jakaa - ilmoittelemme täällä jatkossa esim. talkoopäivistä ja tapahtumista. Kommenttiosioon voi jättää ehdotuksia ja terveisiä. Ne olisivat toivottuja.

Mukavaa toukokuun alkua. Nautitaan valosta ja tavataan talkoissa :).

Tuuli (hallituksen äänenä tänään :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti