tiistai 29. toukokuuta 2012

POHJAT TASATTU - TALKOITA TIEDOSSA

Perjantaina 25.5. tuli kentän reunalle jotakin näkyvääkin - Simo kävi tekemässä maatyöt ja satunnaisille ohikulkijoillekin näkyy, että jotakin on täällä tekeillä. KuukinKatoksen paikkakin tuli nyt näkyväksi - tähän asti sitä on tullut vain arveltua, että johonkin tähän se suunnilleen tulee.

Martti on tehnyt työtä KuukinKatoksen eteen - piirtänyt tarkemmat kuvat, tilannut tarvikkeita ja värvännyt ensimmäisiin talkoisiin jo osallistujia kylältä. Ja niinpä pääsemme jo hommiin! Torstaina 31.5. on tarkoitus ryhtyä tekemään perustustöitä - jos vain tavarat ovat saapuneet eikä sada vettä liikaa. Tervetuloa mukaan - talkoisiin tai haastelemaan meidän kanssa työmaan reunalle - toukokuun 31., noin kello 17

Viikonloppuna kävimme Saimaalla - aika mieleenpainuva reissu: näimme ryhmässä neljä hirveä uimassa keskellä isoa selkää. Se näytti kyllä tosi erikoiselta! Ja sitten näimme norppia - ja todistusaineistona kohtaamisesta liitän tähän kuvan norpasta makoilemassa lepokivellään. Eihän tämä nyt tietysti suoranaisesti liity KuukinKatokseen... paitsi siten, että hankkeen rahoittajana on Länsi-Saimaan kehittämisyhdistys, jonka logoa norppa komistaa. Eikös se ole hyvä tekosyy liittää kuva - norpan näkeminen luonnossa kun sykähdyttää joka kerta ja sitä kohtaamista on kiva muistella.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti