maanantai 7. toukokuuta 2012

Jo kauan aikaa on Lemin kunnan Kuukanniemen kylään suunniteltu yhteistä grillikatosta - ja tähän asti se on jäänyt suunnitelmaksi. Kunnes nyt - vuonna 2012 ajatuksesta alkaa tulla totta. Katoksen mahdollistaa Länsi-Saimaan kehittämisyhdistyksen hallinnoima koordinointihanke, josta Kuukanniemen Vanhempainyhdistys sai rahoitusta. Osan tarvittavista rahoista keräämme itse ja ison osan työstä teemme talkoilla. Vähän tuo hankemaailma on kyllä monimutkaista ja byrokraattista - mutta ehkäpä kuitenkin tämä työ on vaivan arvoista.  Me Vanhempainyhdistyksessä ainakin koemme niin. Ja onhan se aika mukavaa suunnitella ja ideoida uutta.

Rahoitus on mietitty - Lemin kunnalta järjestyi välirahoitus ja olemme jo aloittaneet varainkeruunkin, järjestimme mm kylän alakoululaisille  "Katosdiscon". Katoksen hirsikehikon tilasimme lemiläiseltä hirsirakentajalta, Reijo Pekiltä. Koneen kanssa pohjatöitä tulee tekemään tässä kesän kynnyksellä kuukanniemeläinen Simo Kuitto. Talkootyötkin aloitamme näistä pohjatöistä. 

Päätimme tiedottaa tästä kylän yhteisestä hankkeesta blogin avulla - ja ehkäpä tämä tulee vielä taipumaan toimivaksi välineeksi, harjoittelun kautta.
  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti