torstai 6. joulukuuta 2012

SE ON SIINÄ!

KuukinKatos on nyt valmis - tiistaina Värrön Martti kävi asentamassa pleksit paikoilleen, jotta tuulisellakin ilmassa voi istua tulilla. Pleksit muuttivat myös katoksen ilmettä.
Mietimme miten ohjeistaa katoksella kävijöitä ja päädyimme tällaiseen:

KUUKINKATOS
on rakennettu kyläläisten yhteiseen käyttöön


MUUTAMA TOIMINTAOHJE
* Jokainen katokselle tulija on tervetullut
* Tee myöhemmin tuleville tilaa katoksella
* Sytyttäessäsi tulta ei tarvitse avata tuhkaluukkua – tuloilma on ohjattu tulipesään
* Tuo tulille tullessasi omat puut mukanasi
* Sytytetyille tulille mahtuvat saman aikaisesti kaikkien makkarat ja paistettavat ruuat
* Muista huolehtia lähistöllä asuvien asumisrauhasta - mieti, mitä toivoisit oman pihasi reunalle
* Pidä huoli siisteydestä ja viihtyisyydestä, jotta seuraavan tulijan on hyvä tulla (katos puhtaana ja roskat roska-astioihin tai vie pois mukanasi)
* Valvo sytytetty avotuli – hiipuva hiillos ja tuhkat voit jättää

Meiltä puuttuu vielä roskis siitä viereltä, joten se ehkä helpottaa omien jälkien korjaamisen vaivaa. Äskeisen katoksella käyntini jälkeen tulin siihen tulokseen, että täytyy lisätä vielä yksi hieman piikikkäämpi - tosin tuskin sekään puree niihin, joita eivät ole riittävästi oppinet elämään yhdessä muiden kanssa

ÄITISI EI EHKÄ KÄY TÄÄLLÄ, JOTEN KORJAA OMAT JÄLKESI!
(Työpaikoilla olen nähnyt tästä samasta hieman toisen version: Äitisi ei ole täällä töissä, joten tiskaa omat astiasi. )
 
Nyt on aika siirtyä kokoamaan hankkeen rahoittajalle hakemusta rahoituksen saamiselle - on tehtävä yhteenvetoja ja etsittävä lippuja ja lappuja sekä summattava euroja. Siinä voi tulla vielä hiki - eikä se ole mulle niin antoisaa kuin esim tuo katolla  yhdessä kiipeily. 
 
Katos muutti maisemaa: 
 
 
Kolilla on huimat näkymät, joita kutsutaan kansallismaisemaksi. Liitän vielä kuvan, joka on otettu tänään itsenäisyyspäivänä Raikulikalliolta - tässä on ehkä kuukanniemeläismaisema :) 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti