sunnuntai 2. joulukuuta 2012

MAKKARAT JO PAISTUVAT

Totta se on - kuten kuvakin todistaa :) Tässä vaiheessa kuvaa makkarata ovat kyllä vielä aika kalpeita.  Ja oli muuten hyvää, vaikka paleli tuulen takia niin vietävästi - hyvä ettei makkara pudonnut käsistä, kun kylmä värisytti!
Makkaranpaistoa viritellessä kävi Martti Värtö katsastamassa katoksemme ja suunnittelimme, miten ne pleksit sitten laitetaankaan.
Tässä on mietitty, kuinka toimitaan polttopuiden kanssa ja päädyttiin nyt tässä vaiheessa, että kukin tulille matkansa suuntaava tuo tullessaan omat puunsa. Jos tulet jo palavat, siihen saa tietty omat makkaransa laittaa, vaikka puut on joku toinen tuonut ja sytyttänyt. Pukukoppien alla olevat, rakentamisesta jääneet vanhempainyhdistyksen polttopuut säästetään vielä erilaisiin tapahtumiin.
Nuorille ehdotan, että jokainen toisi muutaman klapin aina tullessaan mukanaan kotoa omasta puuvarastosta - joukolla yhdessä istuessa niistä riittää sitten illan ajaksi. Toivon, että tämä on ok nuorten vanhemmillekin. Hyvä jos löytyy jokin parempi idea.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti