keskiviikko 17. lokakuuta 2012

SYKSY ETENEE, PÄIVÄT LYHENEVÄT

Joka aamu on hämärää pidempään ja joka ilta pimenee yhä aiemmin. Vuoden pimein aika on edessä - ja on kiva ajatella, että kohta voimme sytyttää KuukinKatokselle tulet ja luoda siten lämpöä ja valoa. Mutta ei ihan vielä....
Martti & Co nostivat huuvan ja piipun paikalleen, hyvältä näyttää. Lattia on nyt laatoitettu (kiitos Jari, Ilpo ja Tarmo) - vauhti oli kyllä ripeää! Lattialaattojen päälle Ari sitten aloittaa kohta tulisijan teon. 


Huttusen Antti on ilahduttavasti lupautunut tekemään katokselle penkit - on tulilla yhdessä oleskelu nimittäin hieman mukavampaa, kun on puupenkit :) Apuna kyllä ollaan, jos vain meistä on apua - riskinä on nimittäin, että ollaankin edessä haittana, jos meitä on liian monta.

Rahoituksen hankkimiseksi olemme vanhempainyhdistyksessä koonneet julkaisua jaettavaksi Lemin alueelle - kiitos jo tässä vaiheessa yhdistyksille ja yrityksille tuesta. Julkaisu tulee jakoon 17.11. - Tuulalle kiitos kokoamistyöstä.

Alkuperäinen aikataulu on katoksen osalta pitänyt yllättävän hyvin paikkansa - marraskuulle tämä valmistuminen oli alunperin suunniteltukin. Ja aika vauhdilla tämä yhteinen olotila on oikeastaan tullut, vaikka välillä olisi malttamattomana toivonut lisävauhtiakin - eihän siitä tammikuisesta päätöksestä ja hakemuksen teosta ole kuin 9 kuukautta. Sopiva odotusaika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti