perjantai 26. lokakuuta 2012

LUNTA SATAA

Tänään syksyn ensimmäisessä lumisateessa on sopiva aika vaihtaa talvirenkaan - monella pihalla illansuussa näkyikin ihmisiä tässä puuhassa. Kävin koirien kanssa iltalenkillä ihailemassa katoksen uusia penkkejä, sillä Huttusen Antti teki ne tänään. Ne näyttää tosi hyvältä!

Ja ilokseni katokselle ja penkeille löytyi heti käyttäjiä - nuoret löysivät tien katokselle :)

Uskon - ja myös kovasti toivon - että kylämme nuoret pitävät katoksesta hyvää huolta. Onhan se meidän kaikkien oma, nuortenkin ja heillä on halua hoitaa homma hyvin - näin mulle on kerrottu. Tiedän kyllä, että tunnetusti joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta kyllä se viisauskin löytyy joukosta helpommin.

Ehkä meidän täytyy vielä laittaa suojapleksit ikkuna-aukkoihin talveksi, jottei tuuli ja lumi noin kovasti puhaltele läpi. Ari suunnitteli tekevänsä tulisijan lähipäivinä - toivottavasti kylmä sää ei tee mutkia matkaan.
Lumen myötä tuli vähän valoa lisää kylälle - se on mukavaa. Tosin täytyy nyt toivoa vielä lämmintä säätä, jotta saamme siirrettyä lopun kivituhkan vähän sivummalle. Ei siis vielä laiteta kottikärryjä ja lapioita talviteloille, vaikka lunta tulikin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti